Národné finále FLL 2024 - 1. miesto za Inovačný projekt

FLL-SK-2024 Náš robotický tím GŠM 5a5 nesklamal ani na celoslovenskej úrovni, stali sa víťazmi v kategórii Inovačný projekt. Odborná porota vyhodnotila ich mobilnú aplikáciu o koníčkoch pre mladých ľudí z mesta Moldava nad Bodvou a okolia ako najlepší spomedzi 14 projektov tímov z celého Slovenska. Naši študenti ako jediní postúpili z regionálneho kola v Košiciach a tak reprezetovali nielen našu školu, ale i Košický samosprávny kraj a mesto Moldava nad Bodvou. A práve spomínaným inštitúciám patrí aj naše poďakovanie za podporu, ktorú nám poskytli za účelom krytia nákladov na registračné poplatky, na propagáciu, na dopravu, ubytovanie a stravu pre všetkých členov tímu počas nášho pobytu na súťaži, ktorá sa konala v dňoch 8. - 9. marca 2024 v Bratislave.

A na záver ešte jedno veľké ĎAKUJEME za zviditeľnenie našej školy, mesta a celého regiónu v rámci Slovenska pre všetkých členov tímu GŠM 5a5 v zložení: Petra Draskóczyová I.A, Pavel Bambura VI.OA, Jakub Drabik VI.OA, Lukáš Haňo VI.OA, Patrik Hegedűs VI.OA a Viliam Kövesi VI.OA.
Gratulujeme a prajeme im ďašie robotické úspechy!

...fotografie zo súťaže...

...aplikácia Koníčky v meste Moldava nad Bodvou a okolí...

...ak máte pripomienky k aplikácii, stačí vyplniť dotazník

...predstavenie aplikácie KONÍČKY (od 2:05 min) v reportáži TV Moldava:

Z uvedeného podujatia boli zhotovované obrazové a zvukové záznamy v súlade s čl. 6 ods. 1 písm. f) Nariadenia EÚ o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov. Bližšie informácie ohľadom spracúvania Vašich osobných údajov a Vášho práva namietať nájdete TU alebo nás kontaktujte na tel. č. 055 460 21 38

...späť...