Oceňovanie Strieborných a Bronzových (DofE)

Dnes sme úspešne ukončili tretí ročník komplexného rozvojového programu DofE (Medzinárodná cena vojvodu z Edinburghu) a to slávnostným odovzdávaním strieborných a bronzových medailí, ktoré sme si spolu s absolventmi programu z celého Košického kraja boli prevziať na slávnostnej ceremónii v Košiciach. Iba tri roky stačili na to, aby na našej škole osobnostne vyrástli 4 absolventi striebornej úrovne a 16 bronzových účastníkov programu DofE. Medzi tých, ktorí na Gymnáziu Štefana Moysesa prekonali sami seba tento školský rok patria:

Norbert Bába - strieborná úroveň
Róber Rajňák - strieborná úroveň

Alžbeta Almášiová - bronzová úroveň
Liliana Fülöpová - bronzová úroveň
Emma Gedeonová - bronzová úroveň
Eva Grácová - bronzová úroveň
Erik Hadbavný - bronzová úroveň
Slávka Holečková - bronzová úroveň

V tomto úspešnom rozvojovom programe samozrejme pokračujeme naďalej. Od minulého roka je Gymnázium Štefana Moysesa Otvoreným miestnym centrom DofE, čo znamená, že nielen študenti nášho gymnázia sa môžu zapojiť do programu, ale ktokoľvek, kto spĺňa vekové rozpätie od 14 do 24 rokov.

Ak ešte stále váhate či sa zapojiť do tohto rozvojového programu, navštívte našu školu, kde sa dozviete viac informácií. Nábor nových účastníkov prebieha až do 31. októbra 2022.

Z uvedeného podujatia boli zhotovované obrazové a zvukové záznamy v súlade s čl. 6 ods. 1 písm. f) Nariadenia EÚ o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov. Bližšie informácie ohľadom spracúvania Vašich osobných údajov a Vášho práva namietať nájdete TU alebo nás kontaktujte na tel. č. 055 460 21 38

FOTOALBUM: ďalšie fotografie

stránka dofe.sk

...späť...