PRIAMO DO DEJA

Podcasty nie sú žiadnou novinkou, no popularitu si získali až v dnešnej dobe. Vďaka nim vieme získať nové informácie, či už prostredníctvom rozhovorov, diskusii na konkrétne témy a pod. Veľa ľudí vníma podcasty ako formu relaxu: počúvajú ich počas varenia, upratovania, cvičenia, v práci či doma, s priateľmi alebo osamote, skoro ráno alebo tesne pred spaním.
Sme radi, že naša škola je otvorená rôznym nápadom a preto sme sa rozhodli vytvoriť školský podcast. Pre nás študentov to je aj určitá forma sebarozvíjania.
Nakoniec sme vystúpili zo svojej komfortnej zóny a spoločne sme vytvorili mediálny tím, ktorý pozostáva zo študentov III.A ( Stanislava Balická, Cynthia Maňkošová, Ivana Ballaschová, Petronela Bernárová, Alexandra Červená a Adam Cabala).
Spoločne sme si rozdelili prácu v tíme, kto čo bude mať na starosti a začali sme tvoriť. Samozrejme aj my sa len učíme, no malé kroky vedú k veľkému úspechu. Naším cieľom je dozvedieť sa viac o našich učiteľoch, vyzdvihnúť mimoškolské aktivity našich spolužiakov a zaspomínať si na školské časy s bývalými študentmi školy. V blízkej budúcnosti sa chceme venovať rôznym témam ako sú napr. hoaxy a konšpirácie, šikana, ako si správne vybrať semináre alebo ako sa pripraviť na VŠ a pod.
Naše podcasty si môžete vypočuť na všetkých dostupných podcastových platformách (Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts...). Novinky nájdete na našej školskej facebookovej stránke alebo na instagramovom profile. Ak ste si naše podcasty ešte nevypočuli tak vrelo odporúčame.

podcasty PRIAMO DO DEJA

...späť...