Škola v prírode, Drienica 2015

Kde bolo, tam bolo, raz sme boli v škole v prírode. Po rozlúčke so školou sme nastúpili do autobusu a zanedlho sme sa ocitli v Drienici. Už po príchode nás vítali slnečné lúče, ktoré nám potom robili spoločnosť až do nášho odchodu. Priaznivému počasiu sme sa tešili spolu s pánom ornitológom.

Šliapať do kopca sa asi mnohým účastníkom nechcelo, ale vynahradila nám to krásna príroda, ktorou sa kochali všetci, no najmä Kamil, ktorý s ňou dokázal dokonca splynúť... Bližšie sme sa s ňou mohli zoznámiť napríklad aj na biológii, ktorá, ako aj iné ďalšie predmety, patrila k nášmu programu. Taktiež sme si radi zahrali anglické SCRABBLE, dozvedeli sa, ako funguje láva lampa alebo niečo z finančnej gramotnosti. Po menšej námahe nás, samozrejme, vždy čakal obed, ktorý nás potešil rovnako ako raňajky či večera, a preto sme si zvykli posvietiť na hotelový bar a kalórie spáliť na ihrisku pred hotelom rôznymi loptovými hrami.

Jeden deň sme si tiež mohli užiť jazdu na koni. Po nekonečnom vyčkávaní sa každý, kto mal záujem, dočkal svojej minútky na koníku. Návštev nebolo málo, pretože p. p. Fehérová a p. p. Müller si nás nenechali ujsť. Hneď sme sa zabavili, a to aj napriek našim ťažkým večerom a ešte ťažším ránam. Oživiť nás dokázal aj bazén, ktorý nás príjemne schladil, hoci po dlhšej dobe v ňom sme si už museli dať aspoň kratšie rande s vírivkou. Po neúnavnom „plachtení“ na vode sme riadne vyhladli, a preto nás veľmi potešila aj povečerová opekačka.
Plne nabitý týždeň sme zavŕšili na druhý deň obedom, rozlúčili sme sa s hotelom a teraz už len v dobrom spomíname na pekné chvíle, keď sme mali možnosť vidieť sa 24 hodín denne.

...späť...

... ďalšie fotografie sú vo fotoalbume, aj tu, i tu, a ešte tu, a TU.